Lihantoimittajat

Ivalojoen Poro Oy, Ivalo

poromies, toimitusjohtaja
Jarmo Mikkola

Toimittamamme pakastettu poronliha tulee Ivalojoen Porolta, josta toimitukset myös lähtevät. Tolosen kylässä Ivalossa sijaitseva leikkaamo on maan johtava poronlihan pienjalostuslaitos. Se tunnetaan osakkaiden poikkeuksellisen hyvästä keskinäisestä yhteistyöstä ja niin poronlihan kuin toiminnankin korkeasta laadusta. 23 osakkaan joukosta löytyy useita Mikkoloita ja Kustuloita.

Lihantoimittajat

ArctiFood Oy, Raattama

poromies, toimitusjohtaja
Matti Pääkkölä

Porosäilykkeet ostamme ArctiFoodilta, jonka tuotteen olemme vertailuissa todenneet lajissaan parhaaksi. Leikattuna myymänsä poronlihan lisäksi Matti ja Eveliina Pääkkölä valmistavat useanlaisia porojalosteita.

Lihantoimittajat

Inarin Luonnonporo Oy, Ivalo

toimitusjohtaja Mika Hindström

Inarin Luonnonporo valmistaa savuporo- ja poromakkaratuotteita Culinari-tuotemerkillä. Mika ja Nina Hindströmillä on keittiömestari- ja ravintoloitsijatausta, mikä näkyy tuotteiden innovatiivisessa kehitystyössä ja yrityksen määrätietoisessa kehittämisessä. Voimme nyt tarjota mielenkiintoisen valikoiman poronlihajalosteita, joiden saatavuus on myöskin hyvä.

Lihantoimittajat

Inarin Luonnonporo Oy, Ivalo

toimitusjohtaja Mika Hindström

Inarin Luonnonporo valmistaa savuporo- ja poromakkaratuotteita Culinari-tuotemerkillä. Mika ja Nina Hindströmillä on keittiömestari- ja ravintoloitsijatausta, mikä näkyy tuotteiden innovatiivisessa kehitystyössä ja yrityksen määrätietoisessa kehittämisessä. Voimme nyt tarjota mielenkiintoisen valikoiman poronlihajalosteita, joiden saatavuus on myöskin hyvä.

Logistiikka

La cotra Oy

Kuljetusyrittäjä Aarne Karppinen ajaa kylmäkuljetuskalustolla Lapista Helsinkiin neljää eri reittiä vuoroviikoin. Pääsesongin aikana hänellä on kuljettaja, joka ajaa toista autoa.

Logistiikka

Noutopisteet

Yli 90 K-supermarketia ja K-marketia ympäri maan tarjoaa noutopistepalvelua asiakkaillemme.

Muut

Paliskuntain yhdistys

Paliskuntain yhdistys toimii paliskuntien yhdyssiteenä. Sen tehtävänä on johtaa porotaloutta, edistää poronhoitoa ja sen tutkimusta sekä hoitaa porotalouden suhteita muuhun yhteiskuntaan. Porotalous kuuluu maa- ja metsätalousministeriön toimialaan. Yhdistys on ollut kantavana voimana useissa viime vuosien hankkeissa, joissa porotaloutta on pyritty edistämään porotalouden toimintatapojen kehittämisen, poronlihan tuotekehityksen, laatua edistävien toimien, markkinoinnin, koulutuksen ja vastaavien toimenpiteiden kautta. Tärkeimpiin hankkeisiin on saatu sekä EU:n että Suomen valtion rahoitusta yksityisten toimijoiden panostuksen lisäksi.

Muut

Lapland hotels Oy

Lapin suurin, korkeatasoinen hotelliketju Lapland Hotels tekee kanssamme yhteistyötä sekä pororuokien ja -reseptien kehittämisessä että markkinoinnissa.

Muut

Viinilehti Oy

Viinilehti on maamme ainoa viinien erikoislehti ja “viinikulttuurin pää-äänenkannattaja”, joka Juha Berglundin ja Antti Rinta-Huumon sokkomaistelun kautta vuosittain arvioi kaikki maassamme Alkon kautta myynnissä olevat viinit sekä koko joukon tax free-viinejäkin. Se seuraa maailman viinitrendejä, esittelee uudet Suomen markkinoille tulevat viinit sekä panostaa paljon ruokien ja niihin sopivien viinien yhdistelmien esiintuomiseen. Viinilehdellä on mainio Löydä ruokaviini-palvelu. Bouqet-klubin isäntänä toimiva Antti on yhteistyössä Deliporon kanssa kehittänyt maan kattavimman palvelun taatusti hyvin yhteensopivien viinien valitsemiseksi erilaisille poroaterioille. Sivustollamme on linkki palveluun.