Ruhon osia ja ruokalajeja
Hae
Ruhon osia ja ruokalajeja
Poronkäristysliha
Hyvä poronkäristysliha on hyvän poronkäristyksen ehdoton perusedellytys.MISTÄ LIHASTA PORONKÄRISTYS VOIDAAN TEHDÄAlun perin käristystä on tehty mistä tahansa poronlihasta. Ruoanlaittotapojen kehittyessä ja monipuolistuessa liha on alettu valita valmistustavan mukaan ja käristykseenkin...
Poronkäristysliha
Hyvä poronkäristysliha on hyvän poronkäristyksen ehdoton perusedellytys.MISTÄ LIHASTA PORONKÄRISTYS VOIDAAN TEHDÄAlun perin käristystä on tehty mistä tahansa poronlihasta. Ruoanlaittotapojen kehittyessä ja monipuolistuessa liha on alettu valita valmistustavan mukaan ja käristykseenkin...
Poron sisäelimet - kieli, maksa, munuaiset, sydän
Poron sisäelimet kieli, maksa, munuaiset ja sydän ovat kulinaristien suosiossa. Niillä on maun lisäksi myös terveellisiä ominaisuuksia, mutta niiden syömisessä on myös ymmärrettävä noudattaa kohtuutta.Poron kieliKieli on poron rasvaisin osa...
Poron sisäelimet - kieli, maksa, munuaiset, sydän
Poron sisäelimet kieli, maksa, munuaiset ja sydän ovat kulinaristien suosiossa. Niillä on maun lisäksi myös terveellisiä ominaisuuksia, mutta niiden syömisessä on myös ymmärrettävä noudattaa kohtuutta.Poron kieliKieli on poron rasvaisin osa...
Poron lapa
Poromiehet ovat wanhoina hywinä aikoina suosineet poron lapaa käristyksen raaka-aineena. Siitä on ollut helppo vuolla siivuja käristykseen niin maastossa kuin kotikeittiössäkin.Poron lapa on maukas ja monikäyttöinen ruhonosa ruoanlaitossa. Se sopii...
Poron lapa
Poromiehet ovat wanhoina hywinä aikoina suosineet poron lapaa käristyksen raaka-aineena. Siitä on ollut helppo vuolla siivuja käristykseen niin maastossa kuin kotikeittiössäkin.Poron lapa on maukas ja monikäyttöinen ruhonosa ruoanlaitossa. Se sopii...
Olut pororuokien valmistuksessa
Olut pororuokien valmistuksessa lisää sekä ruoan makua että lihan mureutta. Ja olut sopii myös poroaterian ruokajuomaksi.Olutta kannattaa käyttää ruoanvalmistuksessa varovasti kokeillen. Oleellista on, ettei olut saisi peittää perusraaka-aineen makua. Varsinkin...
Olut pororuokien valmistuksessa
Olut pororuokien valmistuksessa lisää sekä ruoan makua että lihan mureutta. Ja olut sopii myös poroaterian ruokajuomaksi.Olutta kannattaa käyttää ruoanvalmistuksessa varovasti kokeillen. Oleellista on, ettei olut saisi peittää perusraaka-aineen makua. Varsinkin...
Poron kylki
Poron kylki on ohuehko lihas. Kiinnittyminen kylkiluihin tapahtuu vahvojen kalvojen avulla, mistä syystä kylkiliha vaatii kunnon kypsytyksen. Sen maku on verraten mieto, joten siihen on helppo yhdistää erilaisia mausteita tai...
Poron kylki
Poron kylki on ohuehko lihas. Kiinnittyminen kylkiluihin tapahtuu vahvojen kalvojen avulla, mistä syystä kylkiliha vaatii kunnon kypsytyksen. Sen maku on verraten mieto, joten siihen on helppo yhdistää erilaisia mausteita tai...
Poron potka
Poron potka kuuluu maultaan omaperäisten ruhonosien joukkoon. Liha on tiheäsyistä ja herkkusuille potkan kaikki kaikessa on potkaluu (tai konttiluu, kuten sitä Lapissa kutsutaan) ja sen luuydin. Rasvainen ydin antaa makua...
Poron potka
Poron potka kuuluu maultaan omaperäisten ruhonosien joukkoon. Liha on tiheäsyistä ja herkkusuille potkan kaikki kaikessa on potkaluu (tai konttiluu, kuten sitä Lapissa kutsutaan) ja sen luuydin. Rasvainen ydin antaa makua...